Nexus 6 kopen

728x90

Google Nexus 6Bent u op dit moment in het bezit van een Nexus 5 of een eerder Nexus-model en bent u eigenlijk wel toe aan een upgrade? Dan kunnen wij u goed nieuws brengen, Google is namelijk druk bezig met de productie van een nieuwe Nexus smartphone, namelijk de Nexus 6. Er is helaas nog niet gigantisch veel bekend omtrent de smartphone, aangezien de productie ook nog in een beginfase zou zitten. Naar verwachting kunnen we de nieuwe Google smartphone al in november 2014 in Nederland ontvangen, vanaf dat moment is het dan ook mogelijk om de nieuwe Nexus 6 te kopen.

Hebt u op dit moment een andere smartphone en wilt u graag overstappen naar de Nexus-reeks van Google? Dan raden wij u aan om voor dit moment nog een Nexus 5 te kopen. De Nexus 5 is en blijft voorlopig nog een zeer hoogstaande smartphone die nog zeker jaren mee kan. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om wat maanden te wachten en dan het nieuwere model te kopen, maar die zal in het begin uiteraard ook wat duurder zijn.

Nexus 6 abonnement

De meeste consumenten kiezen er nog altijd voor om een Nexus te kopen in combinatie met een abonnement. Niet alleen hoeft u dan niet in één keer een groot bedrag te betalen, u kunt het toestel vaak ook nog eens goedkoper aanschaffen op het moment dat u dit in combinatie met een abonnement doet. Onze verwachting is dat een Nexus 6 abonnement ongeveer €35 tot €40 per maand Nexus 6 gebogen schermgaat kosten, dit is dus te vergelijken met de andere smartphones van dit moment.

Nexus 6 als los toestel

Sim Only begint in Nederland steeds populairder te worden, u kunt er uiteraard ook voor kiezen om een Nexus 6 als los toestel aan te schaffen en hier vervolgens een los abonnement bij af te sluiten. Als u niet teveel gedoe wilt raden wij u aan om gewoon een abonnement met toestel aan te schaffen, dan weet u in ieder geval zeker dat alles in 1 keer goed geregeld is.

Nexus 6 reserveren

Direct nadat Google de nieuwe Nexus 6 officieel heeft aangekondigd is het mogelijk om het toestel te reserveren. Op het moment dat u ervoor kiest om een smartphone te pre-orderen, dan krijgt u vaak ook een cadeau (denk bijvoorbeeld aan een hoesje) van de producent. Het is nog niet bekend wat het pre-order cadeautje van de Nexus 6 gaat worden, uiteraard houden wij u hierover en over de mogelijkheid tot het kopen van het nieuwe toestel op de hoogte.