0

Nexus 6 krijgt 5.2-inch QHD-scherm & Snapdragon 805-chip

Nexus 6Vandaag zijn er enkele nieuwe geruchten verschenen over de Nexus 6 die binnenkort waarschijnlijk al zal worden geïntroduceerd. Volgens de huidige geruchten krijgt het nieuwe vlaggenschip-Androidtoestel een QHD-resolutie van maarliefst 1440 bij 2560 pixels. Verder zal de smartphone ook worden voorzien van een Snapdragon 805-processor van Qualcomm.

Nexus 6 heeft een gigantische resolutie

De resolutie van het toestel is natuurlijk gigantisch als we het vergelijken met andere smartphones die eind 2014 worden aangekondigd, zo heeft de Galaxy Alpha van Samsung slechts een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Ook de processor van de Nexus 6 behoort tot een van de beste die er op dit moment bestaan, het toestel zal met deze processor dan ook razendsnel functioneren.

5.2-inch beeldscherm, 13 & 2.1-megapixel camera

De Nexus 6 zal een schermgrootte van maarliefst 5,2 inch gaan krijgen, dit zorgt voor een PPI van maarliefst 564. De nieuwe iPhone 6 en de Galaxy Alpha beschikken beide over een PPI van de rond de 350, ook op dit gebied springt de Nexus 6 er dus weer bovenuit. Verder zal de Nexus 6 gaan draaien op Android L, dit is het nieuwste besturingssysteem van Google dat waarschijnlijk voor het eerst beschikbaar wordt gesteld op de Nexus 6. Ook als we spreken over de camera van de Nexus 6, dan loopt het toestel weer voor op de concurrenten. De smartphone heeft aan de voorkant een 2,1- megapixel camera en aan de achterkant een 13-megapixel camera.

Bron van de uitgelekte Nexus 6 specificaties

De geruchten over de Nexus 6 specificaties zijn afkomstig van de website Antutu, een redelijk onbekende bron als het gaat om het lekken van informatie omtrent nieuwe smartphones. Natuurlijk waren de bovenstaande specificaties al voor een groot deel bekend, maar we lijken nu opnieuw een bevestiging te hebben ontvangen van een bron die waarschijnlijk dicht bij het vuur zit.

Volgens de laatste geruchten is Motorola nog steeds verantwoordelijk voor de productie van de nieuwe Nexus 6, uiteraard in samenwerking met Google.

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *