Nexus 6 release

728x90
Nexus 6 conceptEen tijdje geleden kwam producent Google in samenwerking met LG met de Nexus 5 op de telecommarkt, al snel bleek het een bijzonder groot succes te zijn. Ondanks dat de samenwerking met LG (volgens buitenstanders) goed bevallen is, zou Google voor de productie van de Nexus 6 toch op zoek zijn naar een nieuwe samenwerkingspartner. Mogelijke namen die op dit moment worden genoemd zijn HTC & Motorola, uiteraard is het nog niet duidelijk wat daarvan waar is. Aangezien de daadwerkelijke aankondiging van de Nexus 6 dichtbij komt, gaan er ook steeds meer geruchten rond over de releasedatum.

Releasedatum van de Nexus 6

Naar verwachting zal de nieuwe Nexus 6 rond dezelfde tijd worden aangekondigd als de nieuwe Android versie, Android 5. Het voor gebruikelijk dat Google een nieuw besturingssysteem altijd eerst op een eigen toestel uit wilt brengen, alvorens het beschikbaar wordt voor hetNexus 6 grote publiek. Eerdere Google smartphones (Nexus 4 en Nexus 5) werden rond november uitgebracht, wij verwachten daarom dat de release van de Nexus 6 ook rond november 2014 plaats zal gaan vinden. Natuurlijk is er nog niets officieel bekend over de daadwerkelijke releasedatum, hiervoor zullen we dus moeten wachten op een bevestiging van Google.

Nexus 6, kopen of niet?

Het is altijd moeilijk om voordat het toestel daadwerkelijk uit is te bepalen of u een smartphone wel of niet moet kopen. De Google Nexus 6 Nexus 6 gebogen schermgaat een heel degelijk toestel worden met een groot en strak beeldscherm. Daarnaast liegen de specificaties zoals we die nu inschatten er ook echt niet om. Mogelijk zal de nieuwe Nexus een van de beste smartphones worden die we tot nu toe hebben gekend. Zoekt u een nieuwe smartphone? Dan raden wij u de nieuwe Nexus 6 zeker aan!

Nexus 6 reserveren

Op het moment dat de Nexus 6 officieel aangekondigd is, hebt u bij de Nederlandse providers de mogelijkheid om het toestel te reserveren. Uiteraard bieden wij u de goedkoopste mogelijkheid aan voor het kopen van uw Nexus 6, zowel met of zonder abonnement. Daarnaast kunt u op onze website dan ook tijdelijke aanbiedingen vinden, waardoor u de nieuwe Google smartphone nog net wat goedkoper kunt kopen. Naar verwachting kunt u de Nexus 6 in oktober 2014 al reserveren bij de Nederlandse providers, maar dit is afhankelijk van de uiteindelijke planning van Google.